Menu

Menu

ForsideIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig gladHåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2023PADEL TENNISPetanqueFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2023-2024Kunstbane-tider sæsonen 2023/2024Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U19Voksen: 7 mands damer & herrerVoksen: Serie 1 DamerVoksen: Serie 4 HerrerVoksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2024-20255. Oversigt Voksenhold 2024-2025Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-6 år)Børn: Spring/rytme drenge og piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme drenge og piger (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: Mindfull i naturenVOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudUdvalgAnlægsudvalgOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFloorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenPadeltennisPetanqueafdelingenTeltfest lørdag 31. august 2024Løb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
NRUI's værdigrundlag
Det vil vi gerne stå for:
Default image

Klubkulturen i NRUI er kendetegnet ved, at foreningens medlemmer og frivillige efterstræber og arbejder ud fra følgende værdier:
                          

FÆLLESSKAB   ---   RESPEKT   ---   UDVIKLING


FÆLLESSKAB
betyder at:

Der er plads til alle medlemmer uanset køn, alder, niveau og kulturel baggrund samt til børn der ”fylder meget”.

Idræt skal være leg og sjov og skabe nysgerrighed og glæde gennem aktiviteterne og et ”godt grin”.

Der skal skabes sociale oplevelser og sammenhold gennem arrangementer, stævner, kurser, klubmesterskaber og opvisninger.

Der skal meldes afbud ved sygdom eller anden form for fravær af såvel udøvere som trænere/ledere.

Den enkelte udviser respekt for andres arbejde/indsats.

Andre er afhængige af den enkeltes indsats, og den enkeltes indsats er nødvendig for at tingene fungerer.

Den enkelte udøver, leder/træner eller forælder bidrager til fællesskabet ved at tage del i de opgaver, der er i forbindelse med holdet og klubben.

Alle er forpligtiget til og ansvarlige for at behandle foreningens værdier og ejendele ordentligt og rydde op efter sig i omklædningsrum, hallen og på banen.

Samarbejde gennem ris og ros finder sted på alle niveauer i foreningen for at skabe de bedste betingelser for foreningen.

 

RESPEKT betyder at:

Vi er opmærksomme på hinanden. Vi bakker op om og passer på hinanden, og vi hjælper og vejleder hinanden, - også i vanskelige situationer.

Vi har en anerkendende og tolerant tilgang til hinanden, hvor vi giver ros og ”et klap på skulderen”.

Vi har en positiv fremtoning og udstråling, og vi bidrager til en positiv omgangstone, så al kommunikation sker i et ordentligt sprog.

Forskellige holdninger/meninger kan diskuteres, men mødes altid med respekt. Det er i orden også at være uenig og sige fra.

Den enkelte udøvers niveau tilgodeses, - vi har ret til at være forskellige.

Brug af slag, spark eller anden vold tolereres ikke hverken på eller udenfor banen, før, under eller efter en konkurrence/kamp.

Forældre er gode tilskuere, som kun kommer med positive og anerkendende tilråb under træning, ved opvisninger og til konkurrence/kamp.

NRUI`s vedtægter, værdier og politikker efterleves.

 

UDVIKLING betyder at:

Alle skal tilgodeses til såvel træning som kampe.

Kun medlemmer af NRUI deltager i kampe, men alle har mulighed for prøvetræning.

Der skal skabes kontakt til eliteklubber for dem, der kan og vil mere.

Eliten sendes videre for at tilgodese motionisten, – vi er en bredde-idrætsforening.

Alle nye medlemmer/forældre bydes velkommen i den enkelte afdeling, så de også føler, at det er deres forening.

NRUI’s målgruppe for aktiviteterne er lokale medlemmer, men medlemmer fra andre klubber er velkomne på lige fod med medlemmer fra lokalområdet.

NRUI er forpligtet til at pleje og sørge for, at de ydre rammer er i orden, fungerer og er renoverede.

NRUI er forpligtet til at informere om, hvad der foregår i klubben, samarbejde med HIS og Varde kommune, være synlig ved andre aktiviteter i lokalsamfundet samt at ”vise ansigt” ved indlæg i de lokale medier.

NRUI er ansvarlig for erhvervelse af frivillige.

NRUI er forpligtet til at oprette nye afdelinger samt afvikle aktiviteter, der ikke fungerer eller har medlemmer nok.

 

Vil du læse mere om foreningen, kan du klikke på NRUI Håndbog ovenfor til højre.

Her kan du se håndbogen for NRUI med vedtægter, værdier, formål, afdelinger, m.m.:

 NRUI Håndbog

 

 

NRUI og den nye persondataforordning (GDPR)