Menu

Menu

ForsideIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig gladHåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2023PADEL TENNISPetanqueFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2023-2024Kunstbane-tider sæsonen 2023/2024Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U19Voksen: 7 mands damer & herrerVoksen: Serie 1 DamerVoksen: Serie 4 HerrerVoksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2024-20255. Oversigt Voksenhold 2024-2025Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-6 år)Børn: Spring/rytme drenge og piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme drenge og piger (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: Mindfull i naturenVOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudUdvalgAnlægsudvalgOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFloorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenPadeltennisPetanqueafdelingenTeltfest lørdag 31. august 2024Løb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
Velkommen til Padel tennis i NRUI
Default image
SÅ er der mulighed for at spille Padel tennis i Næsbjerg.
Hvad er Padel tennis?
Padel tidligere kaldet Padel tennis i Danmark er en sport, hvor man kombinerer tennis (80%) og squash (20%). Padel kan spilles af alle og er en nem og hurtig sport at lære og det er en sjov og vanedannende sport, der giver dig sved på panden. 
Padel spilles altid som double og man kan mikse alder samt køn. Derfor passer Padel perfekt til en familie. Spillet sættes i gang med en underhåndsserv og parrene skiftes til at serve for hvert parti. Der scores point, når bolden hopper to gange på modstandernes banehalvdel eller bolden skydes uden for Padel banen. Reglerne hænger på en planche på hegnet lige ved siden af indgangsdøren til banen. 
Banen måler 10 x 20 meter og er omgivet af vægge lavet af glas og metal gitter. Der er et net i midten som deler banen i 2 banehalvdele. Bagvæggene og dele af sidevæggene er dækket af glas, mens resten af sidevæggene er dækket af metal gitter. Det er tilladt at anvende glasvæggene under selve spillet, som det også er i squash. 
Padel spilles med bat typisk lavet af glasfiber, carbon og kulfiber og boldene ser ud som tennisbolde, men de er marginalt mindre og har et mindre tryk. Det vil være muligt at købe bat og bolde hos vores sponsor Sport 24 i Vejle til en fordelagtig pris. 
Det er muligt at låne bat og bolde af NRUI som ligger i en metalkasse inde på banen. Når man er færdig med at spille, skal metalkassen tilbage på banen og døren smækkes. 
Hvordan kommer man i gang?
Man tilmelder sig via "onlinetilmelding" og ved indmeldelse får man en bruger, som man anvender til at booke banen med. Når man har lavet en booking vil man modtage en sms med sin booking samt en kode som giver adgang til banen. Man skal være 4 for at booke banen og det kan gøres på forskellige måder. Minimum 1 af de 4 skal være medlem og resten kan være medlemmer eller gæster. Alle medlemmer man booker sammen med, vil også modtage en sms med de samme oplysninger. Gæster får ikke en sms da de ikke har en bruger.
Hvornår og hvor meget kan man spille?
Når man har betalt kontingent kan man spille alt det man vil. Man kan dog først booke en ny tid, når tiden for ens første booking udløber. En booking kan være en 1 time eller 2 sammenhængende timer.

Knud Boisen
Knud Boisen

Tovholder
krboisen@gmail.com
2970 7666
Medlem af:
NRUI