Menu

Menu

ForsideIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig gladHåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2023PADEL TENNISPetanqueFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2023-2024Kunstbane-tider sæsonen 2023/2024Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U19Voksen: 7 mands damer & herrerVoksen: Serie 1 DamerVoksen: Serie 4 HerrerVoksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2024-20255. Oversigt Voksenhold 2024-2025Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-6 år)Børn: Spring/rytme drenge og piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme drenge og piger (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: Mindfull i naturenVOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudUdvalgAnlægsudvalgOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFloorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenPadeltennisPetanqueafdelingenTeltfest lørdag 31. august 2024Løb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
Løb med NRUI
Løb med NRUI
Default image

Senest opdateret 02. januar 2024

 

 

 

Løb med NRUI har følgende tilbud:

 

Begynderholdet (TIRS & TORS) Holdet har en lukket tråd hvor vi sørger for at motivere hinanden til at komme afsted :-) 

Holdet er for dig der er Nybegynder og gerne vil i gang med at løbe.

Vi går og løber i intervaller hver gang, tilpasset holdets niveau og går gradvist over til at løbe mere og mere.

Træningen planlægges til at hjælpe dig med at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe.

Udover løb og gang laves forskellige øvelser der styrker kroppen, så kroppen gradvist bygges op til at kunne klare mere og mere.

Der vil altid blive taget hensyn til eventuelle skader og lignende i træningen.

 

"Flerkæmperne" (TIRS, TORS & LØR)

Har du været med på løberejsen gennem begynderforløbet, eller har du på anden vis udviklet dig til at være en habil løber. Så er du klar til at løbe som "flerkæmper". Det er holdet for dig der enten gerne vil udvikles og udfordres og/eller bare tage del i et socialt løbefællesskab.

Udgangspunktet er det legende og varierede løb i flere tempi - med fartlege, stabilitet-, styrke-, koordinations- og balanceøvelser i træningen. Vi træner i grundessensen belastningsstyret med udgangspunkt i den personlige 12 minutters maxtest. Selvom det er med individuel belastning, er vi dog altid sammen om det.

Du vil lære om løbeteknikker og det at forbedre løbeøkonomi og -stil gradvist. Desuden er der garanti for at træne lattermusklerne sammen med andre glade løbere.

Der vil altid blive taget hensyn til eventuelle skader og lignende i træningen. Det er dog VIGTIGT at du selv melder ud, hvis du fejler noget som ikke er at se, eller du ved at der er andre hensyn der bør tages.

Vi deltager ofte i motionsløb fra 5km og opefter - fordi vi synes det er fedt at dele løbeoplevelser.

Vi nyder at løbe sammen, hvad enten det er "langsomme" ture, eller det er hidsige intervaller. Vi er bevidste om at marathonløberen sagtens kan løbe en tur med nyløberen. De fleste der kan løbe både langt og hurtigt, vil faktisk mægtigt gerne løbe en tur på en nyløbers præmisser.

Mange af holdets medlemmer har en drøm/mål om at opnå noget med sit løb. Det kan være alt fra eksempelvis at løbe 5K under 30 min til at løbe sit første 60K løb. Andre har sat ambitionerne på pause, og er her for sammenholdets skyld og for at holde sig i gang. Der er ikke noget der er mere rigtigt end andet. Jo mere åben du er om din motivation, jo bedre vil du opleve at blive hjulpet i netop din retning.

 

Tirsdage er der en kortere løbetur på programmet (typisk maksimalt 6-8 km). Distancen bestemmes af træneren på dagen, med udgangspunkt i kendskabet til de fremmødtes formåen.

Torsdage er der fokus på det sociale, idet der er fællestræning på tværs af alle niveauer. Indholdet er enten intervaltræning eller intervalleg. Rundt om intervalblokken er der opvarmning og afløb afpasset ift. intensiteten i træningen.

Lørdage er der en længere tur på programmet (typisk fra 10 km og opefter). Turene planlægges som regel så der løbes en eller flere sløjfer, så man kan stige af efter formåen eller progression i egen plan.

 

Træningstider

Med udgangspunkt fra klubhuset (med mindre andet aftales) trænes der:

Tirsdage: 17-18 

Torsdage: 18-19 

Lørdage: 09-(afhænger af træningens længde)

 

Kontingent: 400,- årligt. (275,- halvårligt)

 

Trænerne er:

Begynderholdet:

Leni Astrup (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul(er): Træning af begyndere samt Halv- og maratonløbere)

Louise Marie H. Christensen (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul: Træning af begyndere)

 

"Flerkæmperne":

Bente Wesenberg Madsen (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul: Træning af Halv- og maratonløbere)

Michael Gram-Nielsen (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul: Træning af Halv- og maratonløbere)

Jens Frost Astrup (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul(er): Træning af begyndere samt Halv- og maratonløbere)

Morten Hjort Løvendahl Nielsen (DGI & DAF uddannet løbetræner - Overbygningsmodul: Træning af Halv- og maratonløbere)

Jens Frost Astrup
Jens Frost Astrup

Tovholder & Træner
jens@nrui.dk
2380 9663
Medlem af:
Løb med NRUI

Leni Bastrup Astrup
Leni Bastrup Astrup

Træner
leni.mbastrup@gmail.com
2298 2174
Medlem af:
Løb med NRUI

Louise Marie Christensen
Louise Marie Christensen

Træner
louisemarie86@hotmail.com
6038 1308
Medlem af:
Løb med NRUI

Morten Hjort Løvendahl Nielsen
Morten Hjort Løvendahl Nielsen

Træner
morten@nrui.dk
6137 0861
Medlem af:
Løb med NRUI

Michael Gram-Nielsen
Michael Gram-Nielsen

Træner
Medlem af:
Løb med NRUI

Bente Wesenberg Madsen
Bente Wesenberg Madsen

Træner
Medlem af:
Løb med NRUI